Mietityttääkö kierrätys- ja jätetavaroiden tuonti?

Kiepin vastaanottohallissa asiointi on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Tässä vastauksia muutamiin yleisimpiin kysymyksiin, jotka toivottavasti auttavat myös sinun etukäteisvalmistautumista:

Toiminnallisesti uusi vastaanottohalli on jaettu kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa Uutta elämää Group ottaa vastaan käyttökelpoisia tavaroita ja Metsäsairila ilmaisjakeita, kuten metallia ja kodin sähkölaitteita. Hallin toisessa osassa Metsäsairila ottaa vastaan vaaralliset jätteet sekä maksulliset jakeet, kuten seka- ja puujätteen.

Jatkossa voi ajaa suoraan vastaanottohalliin eli erillistä ilmoittautumista ei tarvita ja mahdolliset jätemaksut hoidetaan tavaroiden tuomisen yhteydessä vastaanottohallissa.

Mikäli olet tuomassa jätettä vain ulkopisteille, niin ilmoittautuminen ja mahdolliset jätemaksut hoidetaan Vaakatoimistossa ja sisäänajo tapahtuu suoraan ulkoalueille.

Kierrätykseen hyväksyttyjen tavaroiden tuominen on maksutonta. Arvion tavaran kierrätyskelpoisuudesta tekee vastaanottohallin henkilökunta. Seka- ja puujätteen tuominen on maksullista. Mahdolliset maksut suoritetaan vastaanottohallissa eli asiointi on entistäkin nopeampaa ja vaivattomampaa.

Katso tästä Metsäsairilan lajittelu- ja kierrätyskeskuksen hinnaston

Maksuvälineenä käy vain pankki- ja luottokortit sekä Visa Electron.

Lastin purkamisen vastuu on aina asiakkaalla.

Hallissa on aina aukioloaikoina paikalla henkilökuntaa, jotta asiakkaille voidaan tarjota entistä enemmän apua lajitteluun, niin että jokaisen jakeen oikea keräysastia selviää helposti kysymällä.